Αγροτικά
Γραμματοσειρά

Η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων στο πλαίσιο της Δράσης «ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ» πραγματοποίησε επίσκεψη στο Νομό Ηλείας,

όπου επισκέφτηκε αγροτικές ομάδες παραγωγών και μονάδες μεταποίησης προϊόντων του πρωτογενούς τομέα και συναντήθηκε με αγρότες και κτηνοτρόφους προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματα που τους απασχολούν και να παρουσιάσει τις δεσμεύσεις της ΝΔ και του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη για τον αγροτικό τομέα.

Η επίσκεψη – περιοδεία στην Ηλεία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιουνίου και συμμετείχαν ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, οι πρώην Βουλευτές Ηλείας Ανδρέας Μαρίνος, Γιώργος Κοντογιάννης και Παναγιώτης Αδραχτάς, ο Διευθυντής της Γραμματείας Βασίλης Χριστοδουλάκης, ο Πρόεδρος τη ΝΟΔΕ Χρήστος Γαβράς, ο Υπεύθυνος Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων της ΝΟΔΕ Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ηλείας Γιάννης Αλεξόπουλος, ο πολιτευτής Θεόδωρος Βλαγκούλης. Στην περιοδεία συμμετείχαν, επίσης, και άλλα πολιτικά στελέχη της περιοχής.

Το κλιμάκιο συναντήθηκε αρχικά με τον Πρόεδρο Φώτη Κυριαζή και άλλα μέλη της Ομάδας Παραγωγών Φράουλας «Υρμίνη», στη συνέχεια επισκέφθηκε την Πρότυπη Μονάδα Γάλακτος «Φάρμα Ηλείας» (Διονύσιος Μαρίνος), τον Πρόεδρο Γιάννη Αρβανιτάκη και άλλα μέλη του Β' ΤΟΕΒ Πύργου καθώς και το Ελαιοτριβείο Παπαδόπουλος (Κώστας Παπαδόπουλος).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε συνάντηση και συζήτηση με αγρότες τόσο στη Γαστούνη όσο και στο Στρέφι, με την παρουσία του Βουλευτή Ηλείας Κώστα Τζαβάρα.

Η περιοδεία συνεχίστηκε με την παρουσία και του Γραμματέα της ΠΕ και Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη με συνάντηση και ανοικτή συζήτηση με τον Πρόεδρο και μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών στη Βαρβάσαινα και ολοκληρώθηκε στο Πανόπουλο με συνάντηση και ανοικτή συζήτηση με κτηνοτρόφους της περιοχής.

Ο Καιρός

Pirgos Greece Partly Cloudy (day), 25 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:13 am   |   Sunset: 9:0 pm
61%     6.4 km/h     34.067 bar
Forecast
Σαβ Low: 18 °C High: 28 °C
Κυρ Low: 18 °C High: 28 °C
Δευ Low: 17 °C High: 23 °C
Τρι Low: 17 °C High: 23 °C
Τετ Low: 16 °C High: 23 °C
Πεμ Low: 15 °C High: 26 °C
Παρ Low: 16 °C High: 26 °C
Σαβ Low: 17 °C High: 27 °C
Κυρ Low: 17 °C High: 28 °C
Δευ Low: 17 °C High: 30 °C