Ζώδια
Γραμματοσειρά

Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31/01/2018, πως επηρεάζει το κάθε ζώδιό.


Κριός

Φίλοι μου Κριοί στις 31 Ιανουαρίου με τη Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα φτάνει στο τέρμα μια συγκεκριμένη σας υπόθεση και η επομένη μέρα θα σας βρει με νέο ξεκίνημα. Απαλλάσσεστε από ψυχολογικό βάρος, ουσιαστικά μπαίνει τέλος σε ψυχοφθόρες συναισθηματικές εξαρτήσεις, περνάτε σε νέα αρχή με ανανεωμένη διάθεση και με έντονο ψυχικό δυναμισμό. Τακτοποιείτε προσωπικά σας ζητήματα, δεν αφήνετε πλέον αμφίρροπες καταστάσεις να αιωρούνται. Εσείς που έχετε σταθερό ταίρι προτάσεις δέσμευσης ενδεχομένως να ακουστούν. Κάποιοι από εσάς παίρνετε την απόφαση να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να ερωτευτεί και να προχωρήσει σε νέα σχέση.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα θα σας επηρεάσει κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Αλλάζει ο τρόπος που θα χειριστείτε τα οικογενειακά σας άτομα ή το ταίρι σας, η στάση σας θα γίνει προστατευτική, ωστόσο προσέξτε να μην ανησυχήσετε παραπάνω απ όσο θα πρέπει, μη δώσετε στο ενδιαφέρον σας αγχωτική έκταση. Ίσως να σκεφτείτε το θέμα της μελλοντικής αποκατάστασης, δεν αποκλείεται να προβείτε σε ενέργειες που στόχο θα έχουν την σταθερή εξέλιξη και την σοβαρή κατάληξη. Ωριμότητα θα έχει ο χειρισμός σας, η σκέψη σας θα είναι ρεαλιστική, τα βήματα σας σταθερά.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, η Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα θα σας ωθήσει σε ένα είδος εσωτερικής ενδοσκόπησης θα αναρωτηθείτε, θα ξανασκεφτείτε και θα αναθεωρήσετε. Σε ζητήματα που μέχρι στιγμής δεν καταφέρατε να βρείτε λύση, τώρα θα σας ανοιχτεί δίοδος επαναπροσδιορισμών. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν με δική σας πρωτοβουλία συμφιλιώσεις με πρόσωπα είτε συγγενικά είτε αισθηματικού ενδιαφέροντος. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε την πορεία που πήρε ο δεσμός σας, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε επισημοποιήσεις. Οι καταπιεσμένοι ενδέχεται να σκεφτείτε την προοπτική του χωρισμού.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα παίρνετε νέες αποφάσεις, θα σημειωθούν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να κατοχυρώσετε και να συνεχίσετε την πορεία σας με σταθερότητα. Τα γεγονότα και οι ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να τερματίσετε αβέβαιες καταστάσεις, απεγκλωβίζεστε από καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος. Είναι πολύ πιθανόν να πάρετε την απόφαση να προβείτε σε κάποιες συγκεκριμένες αγορές ή πωλήσεις που από καιρό έχετε στη σκέψη σας. Στον αισθηματικό σας τομέα μια ολοκαίνουργια γνωριμία θα σας απασχολήσει, ουσιαστικά θα σας δοθεί η δυνατότητα νέας αρχής.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει στο να επανεξετάσετε τις βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η ζωή σας επαγγελματική και προσωπική. Υπάρχει προοπτική για μελλοντική εξέλιξη ή μήπως οι πεποιθήσεις και οι προσδοκίες σας τρέφονται από ψευδαισθήσεις; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα που θα σας απασχολήσει. Αν υπάρχουν σαθρά σημεία θα προσπαθήσετε να τα αναδομήσετε, αν υπάρχουν σταθερές άξιες θα φροντίσετε να τις διατηρήσετε. Στα προσωπικά σας ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις. Παίρνετε ουσιαστικές αποφάσεις που θα αφορούν παρόν και μέλλον, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως η εξέλιξη και η βελτίωση βρίσκονται αποκλειστικά στα δικά σας χέρια.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με την Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα μπαίνετε στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε σχέσεις, πρόσωπα και καταστάσεις. Η συμπεριφορά σας αλλάζει μορφή, δεν αποκλείεται να δείξετε στον κοινωνικό σας περίγυρο ένα διαφορετικό πρόσωπο. Θα σκεφτείτε ρεαλιστικά και αντικειμενικά, θα αυτοψυχαναληθείτε, θα καταφέρετε να εντοπίσετε αδυναμίες και ψυχολογικά συμπλέγματα. Με διαφορετική διάθεση και αντίληψη θα δείτε τις ευκαιρίες και τα νέα ενδεχόμενα. Επιθυμία σας θα είναι να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα και θα βρείτε τρόπο να το πετύχετε. Αποφύγετε τάσεις απομόνωσης και εσωστρεφείας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα ανατροπές θα φέρει στο σκεπτικό σας, θα μπείτε στην διαδικασία να αναθεωρήσετε για κάποιες παρελθοντικές σας κινήσεις ή επιλογές. Στον επαγγελματικό σας τομέα ενδεχομένως να αλλάξετε πορεία κατεύθυνσης, ίσως να νιώσετε πως πλέον κάποια πράγματα δε σας ικανοποιούν. Ευνοούνται τα νέα επαγγελματικά εγχειρήματα, οι προσπάθειες σας θα πιάσουν τόπο, τα καινούργια σας σχέδια θα βρουν υλοποίηση. Στον κοινωνικό σας τομέα, επικοινωνήστε με προσεγμένο τρόπο, θα είστε σε θέση να κερδίσετε τις συμπάθειες και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα αλλαγές θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα προκύψουν από την ανάγκη σας να βελτιωθείτε και να κατοχυρώσετε τη θέση σας ή την εργασιακή σας υπόληψη. Η στάση σας θα είναι ώριμη σοβαρή και υπεύθυνη, κλείνετε εκκρεμότητες, διεκπεραιώνετε τις εργασίες σας. Σε τάξη θα βάλετε τα οικονομικά σας, βασική σας προτεραιότητα θα είναι να τακτοποιήσετε οφειλές. Σε θέματα συναισθηματικά έρχονται θετικές εξελίξεις, συμφιλιώνεστε και επανασυνδέεστε, στις βλέψεις σας μπαίνει η μελλοντική προοπτική ίσως και η μόνιμη δέσμευση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα θα σας επηρεάσει θετικά σε θέματα που αφορούν την πνευματικότητα και την αντίληψη σας. Δημιουργική θα είναι η διάθεσης σας, θα θελήσετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας καθώς και το μορφωτικό σας επίπεδο. Οι βλέψεις σας θα είναι στραμμένες στο μέλλον σας, περνάτε σε καινούργια σχέδια, οράματα, και προγραμματισμούς. Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία θα είστε καταρτισμένοι, δεν αποκλείεται οι ενέργειες ή οι επιλογές σας να διαφέρουν από αυτές που είχατε στο παρελθόν. Είναι πολύ πιθανόν να εμφανίσετε την ανάγκη για μετακινήσεις και ταξίδια.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με την Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα παίρνετε την απόφαση να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, οργανώνεστε, προγραμματίζεστε, βάζετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας. Επαγγελματικές εργασίες που ήταν εξέλιξη τερματίζουν με οριστικό αποτέλεσμα. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οφειλές ή δάνεια. Εσείς που βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας μια καινούργια πρόταση θα κάνει την εμφάνιση της. Στον αισθηματικό σας τομέα αλλαγές θα υπάρξουν στα δεδομένα σας, αν είστε χωρισμένοι ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, αν είστε σε σταθερό δεσμό καταφθάνουν αποφάσεις σοβαρές και δεσμευτικές.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα σας φέρνει νέο ξεκίνημα, τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον αισθηματικό. Ίσως να σας προτείνουν μια καινούργια συνεργασία ή μια επιχειρηματική πρόταση να μπει σε εφαρμογή. Στον αισθηματικό σας τομέα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, θα έχετε την ευκαιρία να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες και να προχωρήσετε μπροστά με αυτοπεποίθηση και ανανεωμένη διάθεση. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Ουσιαστικά κλείνουν τα πάλαια κεφαλαία, προχωρείτε μπροστά με διαφορετικές βλέψεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα θα τονώσει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σας, τώρα θα είστε σε θέση να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας βλέψεις. Τερματίζει η αδράνεια που είναι πολύ πιθανόν να είχε προκληθεί από ανασφάλειες. Δραστηριοποιήστε και κοινωνικοποιήστε, ουσιαστικά παίρνετε την απόφαση να αποκτήσετε έναν καινούργιο τρόπο ζωής. Με τις επιλογές σας θα βρείτε τρόπο να γεμίσετε την καθημερινότητα σας, αποκτάτε νέα ενδιαφέροντα. Την προσοχή σας θα εστιάσετε στον εαυτό σας, στην εικόνα που εκπέμπετε προς τα έξω, και στην διατήρηση της καλής ψυχολογία σας

loveletters

Ο Καιρός

Pirgos Greece Sunny, 26 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:13 am   |   Sunset: 9:0 pm
57%     17.7 km/h     34.033 bar
Forecast
Σαβ Low: 18 °C High: 30 °C
Κυρ Low: 18 °C High: 28 °C
Δευ Low: 18 °C High: 23 °C
Τρι Low: 16 °C High: 23 °C
Τετ Low: 16 °C High: 23 °C
Πεμ Low: 16 °C High: 25 °C
Παρ Low: 16 °C High: 26 °C
Σαβ Low: 17 °C High: 26 °C
Κυρ Low: 17 °C High: 28 °C
Δευ Low: 18 °C High: 30 °C