Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

kaka tzama moto mitro
topintzis plaiso
anthoulis 2x5 new (1)

10 στα 10 η PANAGIOTOPOULOS TEAM στο «MACEDONIAN CUP 2026».

IMG 0991

Το Ηλειακό KICKBOXING έλαμψε για άλλη μια φορά στο βαθμολογούμενο «MACEDONIAN CUP 2026» που διεξήχθη στην πόλη της Θεσσαλονίκη στο ΔΑΚ Πολίχνης «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ» στις 21 και 22 Μαρτίου 2026. Η PANAGIOTOPOULOS TEAM έδωσε το παρόν και σε αυτή την διοργάνωση αποτελώντας την μοναδική εκπροσώπηση του νομού μας σε συλλογικό επίπεδο όπως έκανε και στο «ACROPOLIS KICKBOXING GOLDEN CUP 2026» την προηγούμενη εβδομάδα και επέστρεψε με 10 μετάλλια που κατέκτησαν και οι 10 αθλητές που συμμετείχαν στις επίσημες κατηγορίες με συνολική αποτίμηση που ανέρχεται σε 5 χρυσά, 4 ασημένια και 1 χάλκινο. Τα 5 χρύσα μετάλλια κατέκτησαν οι Καραμουσαντάς Στέφανος στα -63kg Kick Light Εφήβων Α’ Κατηγορία, Γεωργόπουλος Τάσος στα -69kg Kick Light Ανδρών Β’ Κατηγορίας αγωνιζόμενος σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία από την δική του, Κιεριμάι Εσμεράλντα στα -60kg Kick Light Νεανίδων Β’ Κατηγορίας, Κρέμης Γιώργος στα +69kg Kick Light Παίδων Β’ Κατηγορίας και Παναγιωτακοπούλου Ελεάνα στα -37kg Kick Light Παγκορασίδων Β’ Κατηγορίας. Τα 4 ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Λιακόπουλος Άγγελος στα -79kg Kick Light Εφήβων Β’ Κατηγορίας, Παναγιωτόπουλος Τάσος στα -94kg Kick Light Εφήβων Β’ Κατηγορίας, Καλύβας Κωνσταντίνος στα -69kg Kick Light Εφήβων Β’ Κατηγορίας και Βιδάλη Μαρία στα -50kg Kick Light Κορασίδων Β’ Κατηγορίας. Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος στα -57kg Kick Light Εφήβων Β’ Κατηγορίας. 

Η ομάδα του προπονητή Master Παναγιωτόπουλου Γιώργου πρόσθεσε 10 μετάλλια στην συλλογή της όπου απαριθμεί εκατοντάδες στα 14 πλέον χρόνια της ιστορία και της δραστηριότητάς της στο μαχητικό άθλημα του KICKBOXING που έχει πάρει και την Ολυμπιακή αναγνώριση αναμένοντας να κάνει το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 ή 2032. Σε δήλωση του μετά το πέρας του κυπέλλου ανέφερε: «Στην ακαδημία μας αυτό που προέχει είναι η μετάδοση της ταπεινότητας και του ευ αγωνίζεσθαι που συντελούν στην συμπεριφορά και το ήθος των αθλητών μας. Αυτά είναι κύρια συστατικά που επιδρούν στην αγωνιστική τους επίδοση και σταδιοδρομία».

Η μεγαλύτερη μαχητική ακαδημία του τόπου ευχάριστη θερμά την ΙΟΝΙΑΝ TRAVEL-AEGEAN TAXIOIL Ε.Π.Ε με έδρα τον Άγιο Ιωάννη Πύργου για την συμβολή, αλλά και την άψογη και άνετη μεταφορά της αγωνιστικής της ομάδας.

IMG 1130
IMG 0991

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

marina 2525skorldalia viber 25marti 598x700

This will close in 20 seconds