Αχαΐα: Πατέρας 5 παιδιών ο 50χρονος κτηνοτρόφος που πέθανε από ηλεκτροπληξία
Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στο πένθος βυθίστηκε μία ολόκληρη οικογένεια στο χωριό Πηγάδια στην Αχαΐα από τον θάνατο του 50χρονου κτηνοτρόφου από ηλεκτροπληξία.
Συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας πέντε παιδιών και βρέθηκε νεκρός από τον 13χρονο γιο του, ο οποίος σοκαρισμένος ειδοποίησε τη μητέρα του. Η σύζυγος του κτηνοτρόφου επιχείρησε να τον βοηθήσει, αλλά κινδύνευσε και εκείνη να πάθει ηλεκτροπληξία.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.news, υπήρξε κάποια διαρροή ρεύματος και την στιγμή που άδειαζε το γάλα τον χτύπησε το ρεύμα με αποτέλεσμα, πιθανά, να υποστεί ηλεκτροπληξία και να πέσει νεκρός στο έδαφος.
Ερευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ. Να αναφέρουμε ότι ο γιος του βρήκε νεκρό τον άτυχο άνδρα.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.