Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpant solymar
auto moto news gr logo

Αμαλιάδα – Συνελήφθη γυναίκα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

astynomia

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας και της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, η κατηγορούμενη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα προσέγγισε ημεδαπή γυναίκα που κινούταν πεζή, σε πεζοδρόμιο και με ψαλίδι που έφερε, την έπληξε και την τραυμάτισε στον αυχένα και στον βραχίονα. Η τραυματίας διακομίσθηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας.

Στο πλαίσιο ερευνών, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, εντόπισαν την κατηγορούμενη σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του περιστατικού και την συνέλαβαν.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας / Παράλληλη έδρα Αμαλιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας.

investment red long banner

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos