Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpantounasbb
auto moto news gr logo
agroikaneadd

Αμαλιάδα: “Ύποπτη” για τον θάνατο του Παναγιωτάκη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Σύσταση επιτροπής ιατροδικαστών που θα επανεξετάσει το αρχικό πόρισμα

mourtzoukou eirini

Ραγδαίες εξελίξεις

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση έχει έναν φάκελο, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται η Ειρήνη Μουρτζούκου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του μικρού Παναγιωτάκη στην Αμαλιάδα, με την Ειρήνη Μουρτζούκου να θεωρείται ύποπτη για τη δολοφονία του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση έχει έναν φάκελο, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Στον φάκελο αυτό η 24χρονη χαρακτηρίζεται ως «ύποπτη» για τη δολοφονία του Παναγιωτάκη.

Αμαλιάδα: Σύσταση επιτροπής ιατροδικαστών για τον θάνατο του Παναγιωτάκη με εντολή εισαγγελέα

Η προκαταρκτική έρευνα του Ανθρωποκτονιών ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις μήνες και ο φάκελοςδιαβιβάστηκε στην Εισαγγελία.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή για νέες ανακριτικές πράξεις και άμεση επανεξέταση των ευρημάτων της ιατροδικαστικής έκθεσης Γκότση.

Η έκθεση αυτή έκανε λόγο για παθολογικά αίτια θανάτου του παιδιού, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν έπεισε τον εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε εντολή για τη σύσταση τριμελούς επιτροπής ιατροδικαστών, που θα επανεξετάσει το πόρισμα.

Διατάσσεται, επίσης, η αποστολή των ιστολογικών ευρημάτων σε κορυφαίο εργαστήριο του εξωτερικού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας ζητά να ενημερωθούν για την επανεξέταση οι γονείς του μικρού Παναγιωτάκη και η «ύποπτη» για την εγκληματική πράξη, ώστε να διορίσουν τεχνικούς συμβούλους.

investment red long banner

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds