Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

antono kakal
topintzis plaiso
anthoulis 2x5 new

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Ουρές από νταλίκες στην Πάτρα

68801a8a 61476021923098309961862466601150511434979117n

Αποκλεισμένες στην Πάτρα οι νταλίκες, καθώς έχει απαγορευθεί η διέλευση στη γέφυρα και η πορθμειακή γραμμή παραμένει κλειστή

Δεκάδες φορτηγά παραμένουν ακινητοποιημένα στις προβλήτες του λιμανιού στο Ρίο, καθώς ισχύει απαγορευτικό απόπλου, λόγω των θυελλωδών ανέμων 8 έως 10 μποφόρ που «σφυροκοπούν» την Πάτρα, με τις ριπές να φτάνουν σε ταχύτητα άνω των 100 χλμ/ώρα.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας (19/01) παραμένει κλειστή η πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου, ενώ από το πρωί της Τρίτης σχηματίζονται μεγάλες ουρές φορτηγών στις προβλήτες.

Την ίδια ώρα, έχει απαγορευτεί και η διέλευση βαρέων οχημάτων από τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Γέφυρα ΑΕ», απαγορεύεται η διέλευση πεζών, δικύκλων, τροχόσπιτων και οχημάτων με κενό φορτίο και υψηλές πλευρές, λόγω των επικίνδυνων καιρικών συνθηκών στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Για τα ΙΧ επιβατικά οχήματα, συνιστάται μεγάλη προσοχή, με προσαρμογή της ταχύτητας και απαγόρευση προσπεράσεων.

*Με πληροφορίες από tempo24.news

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos