
Aστυνομικοί πήγαν για σύσταση και δέχθηκαν άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων

Κάτω Αχαΐα: Οι αστυνομικοί πήγαν για σύσταση και δέχθηκαν άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων -Σύλληψη δύο ατόμων για διατάραξη κοινής ησυχίας, εξύβριση, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Σύλληψη δύο ατόμων για διατάραξη κοινής ησυχίας, εξύβριση, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα στην αυλή της οικίας τους, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων και επιτέθηκαν με ακόμη τουλάχιστον δέκα άτομα στους αστυνομικούς που επιλήφθηκαν του περιστατικού. Τα συγκεντρωμένα άτομα άσκησαν βία και εξύβρισαν τους αστυνομικούς, αρνούμενοι την προσαγωγή ενός εκ των κατηγορουμένων.
Η σύλληψη των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε αργότερα την ίδια ήμερα, μετά από έρευνα που έγινε στην οικία τους, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού και με την συνδρομή επιπλέον αστυνομικών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.