Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

…μπάνιο και κάλπες ή το αντίθετο

Χαίρετε, μπήκαμε πλέον στο βαθύ καλοκαίρι απότομα και μαζί και στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογέςΜοναδικός μεγάλος «εχθρός» η παραλία και η αδιαφορία για ένα γεγονός που η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά δύσκολο να αντιληφθεί τη σοβαρότητά του ο πολίτης. «Γιατί να πάμε, τι θα γίνει αν ο Μητσοτάκης δεν πάρει 32% η 33% και τι να λέμε για μια αντιπολίτευση που θα θεωρήσει επιτυχία αν πάρει το μισό του;», αναρωτιούνται πολλοί. Κι όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι στην Ελλάδα, γιατί όλα λαμβάνουν πολιτική διάσταση πολύ μεγαλύτερη απ’ οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη. Άρα, πάμε μπάνιο και κάλπες ή το αντίθετο, αν και οι 60 plus -που…ψηφίζουν μανιωδώς- συνήθως δεν αρχίζουν τις παραλίες από Ιούνιο. Αυτό είναι υπέρ της ΝΔ.

ÁÍÏÉÎÉÁÔÉÊÇ ÇÌÅÑÁ ÌÅ ÂÏËÔÁ ÓÔÉÓ ÐÁÑÁËÉÅÓ ÔÙÍ ÍÏÔÉÙÍ ÐÑÏÁÓÔÅÉÙÍ ÔÇÓ ÁÈÇÍÁÓ
***** ÐÑÏÓÏ×Ç – ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ **** ** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç **

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds