
Χαμός σε εκδρομή – Μαθήτρια μέθυσε και βρέθηκε στο νοσοκομείο

Πάτρα: Χαμός σε εκδρομή – Μαθήτρια μέθυσε και βρέθηκε στο νοσοκομείο
Για χρόνια θα θυμάται μαθήτρια την εκδρομή που συμμετείχε και μόνο χαρούμενες αναμνήσεις δεν θα έχει.
Σύμφωνα με πληροφορίες η μαθήτρια μαζί με συμμαθητές της βρέθηκαν στο εξωτερικό σε χώρα των Βαλκανίων για εκπαιδευτικούς λόγους.
Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες η νεαρή κοπέλα βρέθηκε να έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί η μεταφορά της σε νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Το περιστατικό, που έγινε προ ημερών, κατήγγειλε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας η μητέρα της μαθήτριας, όταν ενημερώθηκε για το τι είχε συμβεί στην κόρη της. Μάλιστα ισχυρίζεται πως οι μαθητές έπιναν και κάπνιζαν συνεχώς, χωρίς να λαμβάνουν μέτρα οι καθηγητές-συνοδοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ήδη η Διεύθυνση Εκπαίδευσης έχει λάβει μέτρα, ερευνώντας το περιστατικό, όπως διαβεβαίωσε η Προϊσταμένη Ευγενία Πιερή.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.