
«Χειροπέδες στην Ειρήνη»

Σύλληψη Μουρτζούκου: Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει με έκτακτη εκπομπή -«Χειροπέδες στην Ειρήνη»

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει εκτάκτως με το Φως στο Τούνελ» μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των παιδιών σε Πάτρα, Άργος και Αμαλιάδα και τη σύλληψη της Ειρήνης Μουρτζούκου.
Το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει εκτάκτως αυτήν την Παρασκευή 11 Ιουλίου, καταγράφοντας καρέ-καρέ τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση που αποκάλυψε και συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Δείτε το τρέιλερ:
Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα της Δευτέρας, 7 Ιουλίου, συνελήφθη η 25χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου έπειτα από ένταλμα του Ανακριτικού Τμήματος Αχαΐας.
Η σύλληψη αφορά ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και μη.
ΕΛΛΑΔΑ 07/07/2025 22:09
Πηγή: iefimerida.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.