Χρυσή η αθλήτρια του Παναθηναϊκού Αγγελική Σδούγα με καταγωγή από το Βαρθολομιό
Χρυσή η Ηλεία αθλήτρια Αγγελική Σδούγα
Χρυσή η αθλήτρια του Παναθηναϊκού Αγγελική Σδούγα με καταγωγή από το Βαρθολομιό στο Διεθνές Κύπελλο που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο από τις 31/10 έως και τις 2/11 με συμμετοχή 400 αθλητών, από την Ελλάδα, την Κύπρο, τα Αραβικά Εμιράτα, την Αλβανία, το Καζακστάν κ.λπ.
Η Αγγελική Σδούγα νίκησε κατά κράτος στον τελικό την πρωταθλήτρια Ελλάδας στα -48 κ. Τακμακιδου Λυδία του Ολυμπιακού, δείχνοντας την άριστη φυσική κατάσταση της ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον επόμενο μήνα.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








