Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

“Credit Rating Index” (CR Index)

Το Credit Rating είναι ένα σύστημα αξιολόγησης που χρησιμοποιείται για να μετρήσει το ρίσκο πιστωτικής ικανότητας μιας εταιρείας ή μιας χώρας.

Οι πιστοληπτικές αξιολογήσεις εκδίδονται από ειδικές εταιρείες αξιολόγησης, όπως η Standard & Poor’s, η Moody’s, και η Fitch Ratings. Κάθε αξιολογική εταιρεία χρησιμοποιεί το δικό της σύστημα για να αξιολογήσει τον βαθμό πιστοληπτικού κινδύνου.

Αν αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο CR INDEX για το 2024, τότε θα πρέπει να ανατρέξεις σε πηγές που προσφέρουν πληροφορίες για το πιστοληπτικό ρίσκο ή τις αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας για το συγκεκριμένο έτος.

Στις νέες Ευρωπαϊκές νομοθεσίες (CSRD, CSDD) εστιάζει ο Ανανεωμένος CR INDEX 2024!

Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη στενή παρακολούθηση των νομοθετικών εξελίξεων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ένταξη των νέων προτύπων αλλά και την ανταπόκριση του δείκτη CR Index και του CRI Pass, στις απαιτήσεις που απορρέουν από τις νομοθετικές ρυθμίσεις. Στον νέο και ανανεωμένο CR Index 2023-2024 έχουν ενσωματωθεί τα σημαντικότερα ESG και Net-Zero κριτήρια και standards, λαμβάνοντας υπόψιν τις νέες Ευρωπαϊκές νομοθεσίες και διεθνείς τάσεις όπως το νέο πρότυπο ΕSRS (Ευρωπαϊκό Standard για Sustainability Reporting) και τις  Ευρωπαϊκές Νομοθεσίες (CSRD, CSDD κ.α.).

Αυτή η ετήσια ανανέωση του δείκτη μαζί με το αναλυτικό feedback report (με ποιοτικά και ποσοτικά συγκριτικά στοιχεία) που λαμβάνουν οι εταιρίες, έχουν καταστήσει τον CR Index to ιδανικό εργαλείο που εξασφαλίζει στις επιχειρήσεις, όχι μόνο την επίτευξη βελτιωμένων ESG ratings, αλλά και την ετήσια βελτίωση των εταιρικών τους επιδόσεων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds