Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpant antonoauto 1
tzamalis2
anthoulis 2x5 new

Δήμος Ήλιδας – Εγκρίθηκε ο Ισολογισμός 2023

xristodoulopoulos hlida dimotiko symvoylio

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον ισολογισμό και τα αποτελέσματα χρήσης 2023, στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ανέφερε ότι ο ισολογισμός είχε εγκριθεί ομόφωνα από τη δημοτική επιτροπή και ζήτησε από τον ορκωτό λογιστή Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο να παρουσιάσει τα στοιχεία και να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, η χρήση του 2023 έκλεισε με λογιστικό έλλειμμα 128.600 ευρώ, έναντι 533.777 ευρώ το 2022, σημειώνοντας αισθητή βελτίωση.
Τα συνολικά έσοδα ανήλθαν σε 23.622.000 ευρώ, ενώ τα έξοδα σε 23.751.000 ευρώ.
Τα χρηματικά διαθέσιμα στις 31 Δεκεμβρίου 2023 έφτασαν τα 13.541.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων μετρητών, καταθέσεων και αποθεμάτων.

Επισημάνθηκε πως μέρος των εσόδων από ύδρευση – περίπου 2 εκατ. ευρώ – δεν είχε ακόμη καταχωρηθεί και αναμένεται να συμπεριληφθεί στη χρήση του 2024.
Παράλληλα, τονίστηκε η ανάγκη αντιμετώπισης των επισφαλών απαιτήσεων, που παραμένουν αυξημένες.

Η απόφαση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, ενώ καταψήφισαν η Λαϊκή Συσπείρωση Ήλιδας και η παράταξη «Ήλιδα 36» του Ανδρέα Παπαδάκου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

mitropoulos xrimatistiriaka global

This will close in 20 seconds