
Δήμος Ήλιδας: Με τον πλήρη γυναικολογικό έλεγχο σε ευάλωτες γυναίκες ξεκίνησαν οι δράσεις του Δήμου για την Γιορτή της Γυναίκας

Με τον πλήρη γυναικολογικό έλεγχο σε ευάλωτες γυναίκες ξεκίνησαν οι δράσεις του Δήμου Ήλιδας για την Γιορτή της Γυναίκας.
Οι δράσεις του Δήμου Ήλιδας για τη «Γιορτή της Γυναίκας» ήδη ξεκίνησαν, με τη διεξαγωγή προληπτικού γυναικολογικού ελέγχου, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι κοινωνικές δομές του Δήμου, με το Νοσοκομείο Αμαλιάδας και το Δίκτυο Μαιών Νομού Ηλείας.
Ειδικότερα, το ΚΕΠ Υγείας, το Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητάς με παράρτημα Ρομά και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, διοργάνωσαν έναν πλήρη γυναικολογικό έλεγχο σε γυναίκες που διαμένουν στο δήμο μας, με τη δράση υπό τον τίτλο: «Το πολυτιμότερο δώρο σε κάθε γυναίκα είναι η πρόληψη της υγείας της» να πραγματοποιείται σε εξωτερικό γυναικολογικό ιατρείο του Νοσοκομείου, με τη γυναικολόγο κα Αφροδίτη Μαυρομάτη και τις μαίες του Δικτύου.
Για τη δράση που απευθυνόταν σε γυναίκες οι οποίες είναι εγγεγραμμένες στο ειδικό μητρώο ευάλωτων συμπολιτών μας που έχουν δημιουργήσει οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ήλιδας, στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας βρέθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ήλιδας κ. Ηλίας Ευσταθόπουλος.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.