
Δράση Ευαισθητοποίησης και Κινητοποίησης από τη ΓΕΠ Πύργου και τη Χοροκίνηση

Η ΓΕΠ Πύργου, σε συνεργασία με τη Χοροκίνηση, διοργανώνει μία ξεχωριστή δράση το Σάββατο 31 Μαΐου 2025, στο κλειστό Γυμναστήριο Πύργου.
Η εκδήλωση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας μέσα από δημιουργικές και κινητικές δραστηριότητες. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την κοινή αυτή πρωτοβουλία, που συνδυάζει τον πολιτισμό, την άσκηση και την κοινωνική προσφορά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.