Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Έκαναν,και φέτος, την παραδοσιακή ΄”Καλή Πράξη Αγάπης και Συμπαράστασης ” 

ΠΑΛ.ΠΡΟΣΚ.ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΠΑΣΧΑ 2024.Μ

   Ανελλιπώς,τα μέλη της Ένωση Παλαιών Παλαιών Προσκόπων Ηλείας , πραγματοποιούν, το επί σειράν ετών, ραντεβού τους με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.       
              Έκαναν,και φέτος, την παραδοσιακή ΄”Καλή Πράξη Αγάπης και Συμπαράστασης ” των Αγίων αυτών Ημερών ,στο Άσυλο Ανιάτων” Ν.Βασιλειάς”, που στεγάζει και περιθάλπει στοργικά αυτούς τους συνανθρώπους μας,τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο,        
              Πρόσφεραν για τους απόμαχους της Ζωής, ικανή ποσότητα τροφίμων, για τους εκεί διαμένοντες, του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας έτσι το θεάρεστο έργο της. .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

            Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο π.Κωνστ.Παπαδημητρίου,που εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για την διαχρονική  ανθρωπιστική δραστηριότητά τους μαζί με τις Ευχές.

          Ο Αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
         ”Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας,είμαστε σε αυτό Ίδρυμα, κοντά στην τρίτη ηλικία  ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας.Μάλιστα αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση ,αφού οι Πρόσκοποι,από την ίδρυση τους πριν 114 χρόνια καθιέρωσαν και συνεχίζουν μέχρι σήμερα την ”Καλή Πράξη”. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας,τις ευπαθείς  ομάδες και στην κοινωνία μας γενικότερα.Στις προθέσεις μας και το σχεδιασμό μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες”

          Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν οι δηλώσεις του Υπαρχηγού κ.Ανδρέα Γιατρά και Παναγ.Καλαμπρέζου,που τόνισαν τον παιδαγωγικό ρόλο του Προσκοπισμού και την ευεργετική επίδραση στην Νεότητα ,που εμπεδώνεται και  τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή,καθώς και την μεγάλη συμβολή της Μητρόπολης Ηλείας με το πολύμορφο έργο .  

           Σχετικές με τα παραπάνω ήταν και οι δηλώσειςτων μελών  κκ.Γεωργ.Γεωργόπουλου [ Πρόεδρος Συλλογου ΟΡΦΕΥΣ  και Διοικ.Διευθ.Ελληνικού Ωδείου Πύργου]και Αλεξ.Παπαδοπούλου καθώς και  Ακρ.Ρέβελου ,.εκφράζοντας την  ευγνωμοσύνη στην  Μητρόπολη Ηλείας, που περιθάλπει στοργικά  όσους έχουν ανάγκη σε όλο το εύρος του Νομού, 

      Όλοι δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια και τις άριστες συνθήκες που έχει εξασφαλίσει το ακάματο προσωπικό

ΠΑΛ.ΠΡΟΣΚ.ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΠΑΣΧΑ 2024.Α

          Δεν παρέλειψαν βέβαια ανάλογη προσφορά σε μοναχικούς συμπολίτες που χρήζουν βοηθείας. 

          Εφέτος, αρωγοί στην αξιέπαινη προσπάθεια ,ενισχύοντας την πρωτοβουλία,της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας,εκτός από τα μέλη της, ήταν οι αλυσίδες καταστημάτων   Σούπερ Μαρκετ ΤΕΡΖΗΣ ,με γενναία προσφορά,διαθέτοντας τα προϊόντα του για τον φιλανθρωπικό  αυτό σκοπό.

          Ομοίως ουσιαστική συμβολή ήταν και από στελέχη που επί μακρόν υπηρέτησαν στο παρελθόν την νεανική αυτή οργάνωση και εξακολουθούν και σήμερα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από τον οργανωμένο σύνδεσμο που δημιούργησαν συμμετέχοντας σε παρόμοιες εκδηλώσεις και υλοποιώντας τις Αρχές και τα Ιδεώδη της Προσκοπικής Κίνησης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds