Εκπρόσωποι του «Λάνθι Run» στο Αγρίνιο – προβολή του δρομικού δρώμενου του Δήμου Πύργου
Εκπρόσωποι του «Λάνθι Run» στο Αγρίνιο – προβολή του δρομικού δρώμενου του Δήμου Πύργου
Εκπρόσωποι του «ΛΑΝΘΙ RUN», της καθιερωμένης δρομικής διοργάνωσης του Δήμου Πύργου, βρέθηκαν στο Αγρίνιο με αφορμή τον 17ο Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης».
Στο πλαίσιο της παρουσίας τους στον αγώνα, τρεις δρομείς εκπροσώπησαν το δρομικό γεγονός του Δήμου Πύργου στην απόσταση των 21 χιλιομέτρων:
Χρύσανθος Δημητρόπουλος – 21 χλμ.
Ανδρέας Τζίμης – 21 χλμ.
Αντώνης Παπανικολάου – 21 χλμ.
Οι συμμετοχές αυτές αποτέλεσαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη δικτύωση με δρομείς, συλλόγους και φορείς, προβάλλοντας παράλληλα το επερχόμενο «ΛΑΝΘΙ RUN» και τις δράσεις που το συνοδεύουν.
Η παρουσία στο Αγρίνιο εντάσσεται σε μια ευρύτερη προσπάθεια συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ δρομικών οργανώσεων της χώρας, με στόχο την ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού και την ανάδειξη των τοπικών διοργανώσεων.
Οι εκπρόσωποι του «Λάνθι Run» ευχαρίστησαν τους διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Αγρινίου για τη φιλοξενία και συνεχίζουν τις προωθητικές δράσεις ενόψει της επόμενης διοργάνωσης του «7ου ΛΑΝΘΙ RUN 2026».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








