Έναρξη έως 65 λεπτά καθαρά για την κληµεντίνη, μειωμένη έως 20% η σοδειά
Στην Αργολίδα, υπάρχει µια αναµενόµενη µείωση 15-20% της σοδειάς από έτος σε έτος λόγω νερού, όµως το τελικό προϊόν που µαζεύεται έχει πολύ καλό χρωµατισµό, άρωµα και γεύση, δικαιολογώντας τις σηµερινές τιµές, όπως εξηγεί στην Agrenda o έµπειρος παραγωγός Θωµάς Φάκλαρης.
Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το φύλλο 992 της Agrenda
Αξίζει να σηµειωθεί η µεγάλη διαφορά στο εργατικό κόστος. Άλλες χρονιές η διαφορά καθαρής και µεικτής τιµής ήταν 5-10 λεπτά το κιλό, ενώ φέτος πάµε σχεδόν στα 15 λεπτά το κιλό λόγω υψηλών µεροκάµατων.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.