Εθνικός Τελικός Eurovision 2026 | Ειδικές εκπομπές με τον Γιώργο Καπουτζίδη!
Αποκαλύψεων συνέχεια είχαμε για τις τρεις βραδιές του εθνικού τελικού, μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ1, EurovisionGR. H Κέλλυ Βρανάκη και ο Θάνος Παπαχάμος αποκάλυψαν πριν από λίγο, ότι η σειρά εμφάνισης για τον εθνικό τελικό θα καθοριστεί μέσα από κλήρωση.
Η κλήρωση αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσα από δύο ζωντανές εκπομπές, οι οποίες θα λάβουν χώρα μετά από την διεξαγωγή των δύο ημιτελικών, δηλαδή στις 11 και 13 Φεβρουαρίου.
Οι εκπομπές θα πραγματοποιηθούν στον χώρο που θα φιλοξενηθούν οι βραδιές, θα διαρκέσουν περίπου 40 λεπτά με οικοδεσπότη τον μοναδικό Γιώργο Καπουτζίδη.
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Α’ ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, ο Β’ ημιτελικός την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.
Πηγή: gpstomusic.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








