
Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια με το «Wasted Love» του JJ – Στην 6η θέση η Ελλάδα με την Klavdia και την “Αστερομάτα”, με μια εξαιρετική εμφάνιση και κατάταξη στον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού

Ο JJ από την Αυστρία αναδείχθηκε νικητής του 69ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, που πραγματοποιήθηκε στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Ο Γιοχάνες Πιτς, γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα JJ, ερμήνευσε το τραγούδι του «Wasted Love» και μάγεψε την Ευρώπη!

Η Klavdia με την “Αστερομάτα” απέσπασε 231 βαθμούς και βρέθηκε στην 6η θέση. Με το τραγούδι και την ερμηνεία της κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κοινού.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα αλλά με διαφορετικές μελωδίες, φαντασμαγορικές σκηνικές παρουσίες και έντονα συναισθήματα.
ΠΗΓΗ: ertnews.gr


(AP Photo/Martin Meissner)

(Photo by Fabrice COFFRINI / AFP)
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.