
Φωτιές, ξεριζωμένα δέντρα και χοροί πάνω σε ΙΧ στο καρναβάλι Πάτρας, στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν οι διοργανωτές για τους βανδάλους, βίντεο και φωτογραφίες
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας, έχει συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία μέσα από οπτικό υλικό προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες και να αναζητηθούν οι ποινικές και αστικές ευθύνες
Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας (ΚΕΔΗΠ), για τους βανδαλισμούς που έλαβαν χώρα στο κέντρο της πόλης την Κυριακή της Αποκριάς. Νεαροί ξερίζωσαν δέντρα και πινακίδες, πυρπόλησαν καρναβαλική φιγούρα (μπάστακα) στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα χορεύοντας πάνω τους ενώ σκαρφάλωσαν ακόμα και πάνω σε λεωφορείο και στύλους φωτισμού.
Μάλιστα, ιδιοκτήτης αυτοκινήτου είπε στο STAR πως αποπειράθηκαν να πυρπολήσουν το ΙΧ του με βεγγαλικό. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Παύλος Σκούρας, δήλωσε στην εφημερίδα Πελοπόννησος ότι «το Πατρινό Καρναβάλι απάδει από τέτοια περιστατικά, που αμαυρώνουν τον θεσμό και την ιστορία του», ενώ αποκάλυψε ότι οργανισμός θα κινηθεί νομικά κατά των βανδάλων: «Ηδη έχουν συγκεντρωθεί τα απαραίτητα στοιχεία μέσα από οπτικό υλικό, βίντεο και φωτογραφίες, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες και να αναζητηθούν οι ποινικές και αστικές ευθύνες».
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








