Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpant antonoauto
auto moto news gr logo

Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας (Πύργου): Ενημερωτική συνάντηση, στο πλαίσιο της λειτουργίας της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου στο νοσοκομείο

nosokomeio pyrgou

Την Τρίτη 14-10-2025 και ώρα 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας ενημερωτική συνάντηση, στο πλαίσιο της λειτουργίας της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου.

Η ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου αφορά στους Διευθυντές και Προϊστάμενους των τμημάτων των Διοικητικών Υπηρεσιών καθώς και τους Διευθυντές Ιατρικών και Νοσηλευτικών Υπηρεσιών και των τριών νοσηλευτικών Μονάδων του νομού.

Η συνάντηση, η οποία θα συντονίζεται από τον Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας και θα πραγματοποιηθεί παρουσία των αν. Διοικητριών των Νοσηλευτικών Μονάδων Αμαλιάδας και Κρεστένων, έχει θέμα:

«Το Συστήμα Εσωτερικού Ελέγχου και η λειτουργία Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, Νοσηλευτικές Μονάδας Πύργου, Αμαλιάδας και Κρεστένων».

Το νέο πλαίσιο εσωτερικού ελέγχου αφορά την ενίσχυση της διαφάνειας, της λογοδοσίας και της εύρυθμης λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos