Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpant antonoauto
auto moto news gr logo

«Γιατί θες να φύγεις-Αμαρτωλά τα μάτια σου», η τελευταία ανάρτηση του αυτόχειρα πριν δολοφονήσει την κουμπάρα του

anartisi amfiloxia

Αμφότεροι είχαν διαπληκτιστεί πριν την σκοτώσει με κυνηγετικό μονόκαννο όπλο στην Αμφιλοχία

Βαρύ είναι το πένθος στην κοινωνία του ορεινού Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας από την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης. Στα Πηγάδια του δήμου Αμφιλοχίας ένας 54χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε 51χρονη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Το περιστατικό έγινε περί τις 4 το μεσημέρι, ενώ είναι περίεργη η τελευταία του ανάρτηση πριν την δολοφονία.

Συγχωριανοί και οι δυο, η άτυχη γυναίκα τύγχανε να είναι κουμπάρα του και μητέρα τριών παιδιών. Ο 54χρονος, εργένης, είχε γίνει νονός σε ένα από τα παιδιά της, μετέδωσε το agriniopress.

Η τελευταία ανάρτηση του δράστη

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η τελευταία ανάρτηση του δράστη λίγη ώρα πριν προβεί στο μοιραίο και αφαιρέσει τη ζωή της κουμπάρας του, μητέρας τριών παιδιών.

O 54χρονος ανέβασε κοινοποίησε ένα τραγούδι της Γιώτας Γρίβα με τίτλο «Γιατί θες να φύγεις-αμαρτωλά τα μάτια σου».

Πώς έγινε το φονικό

Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν το φονικό υπήρχε ένταση στο γειτονικό Περδικάκι Βάλτου.

Η γυναίκα είχε πάει εκεί για τα ψώνια της και ο 54χρονος Σ.Κ. ήταν στο καφενείο όπου φέρεται να συζήτησαν σε έντονο ύφος.

Στη συνέχεια έφυγαν για τα Πηγάδια, χωριό που απέχει περί τα έξι χιλιόμετρα.

Πρώτα η γυναίκα και ύστερα ο 54χρονος που την ακολούθησε. Έξω από το σπίτι της προκλήθηκε έντονος διαπληκτισμός, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Ο δράστης ζήτησε από την 51χρονη «να περιμένει δύο λεπτά» να φέρει κάτι την ώρα που κατέβαζε τα ψώνια από το όχημα της. Έσπευσε στο σπίτι του και επέστρεψε με κυνηγετικό μονόκαννο όπλο.

Την πυροβόλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στο δικό του κεφάλι δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Μάρτυρας που άκουσε τους πυροβολισμούς κατευθύνθηκε προς το σημείο και είδε τον άνδρα της 51χρονης στη θέα των πτωμάτων να καταρρέει.

Η μικρή κοινωνία σε σοκ

Ουδείς στα Πηγάδια μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που σκιάζει το χωριό. Τα «γιατί» είναι αναπάντητα και η αστυνομική έρευνα θα διαφωτίσει τα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος.

Ο δράστης ήταν κτηνοτρόφος και εργαζόταν και ως τυροκόμος στο Περδικάκι. Η άτυχη 51χρονη ήταν μία γυναίκα που έκανε διάφορες δουλειές (όπως οδηγός ταξί) ήταν αγωνίστρια και ιδιαίτερα αγαπητή.

Στο χωριό παραμένει αστυνομική δύναμη και έσπευσε και ο αστυνομικός διευθυντής Ακαρνανίας. Περί τις 7 το απόγευμα οι σοροί παρελήφθησαν και θα μεταφερθούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για νεκροψία-νεκροτομή.

investment red long banner

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

odeio olympion resital pianou

This will close in 20 seconds