Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΓΙΩΡΓΗΣ ΤάΚη ΔΟΞΑΣ: ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΡΙΧΤΟ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ.

doxasgiorgos

Η πρωτοβουλία για την πανΗΛΕΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ (Δημιουργών και Καλλιτεχνών) 20-30 Νοεμβρίου 2023 στον Πύργο (Θεματικό Πάρκο Ξυστρή), οφείλεται στην Αγάπη και Πίστη μου ότι το ΑΥΡΙΟ για τα ΠΑΙΔΙΑ ΑμεΑ του Νομού μας νάναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ και προς τούτο (ειλικρινά ως ο τελευταίος «εργάτης») δεν προσδοκούσα τίποτα περισσότερο από την μέγιστη επιτυχία της Δράσης.

Σίγουρα κάθε Δημόσιο δρώμενο θάχει και την θετική αλλά και την (αντικειμενικά) αρνητική Κριτική. Αλλά το παρακάτω (με SMS) μήνυμα της Ηλείας Ζωγράφου Κυρίας Εβίτας Δουφεξή – Κανέλλου το γνωστοποιώ με σκοπό να τονίσω ότι πρέπει να εμπεδώσουμε την ρήση: ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΡΙΧΤΟ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ.

Γράφει η Κυρία Δουφεξή – Κανέλλου: Έκανες πολύ άσχημα που ανακατεύτηκες σε Τομείς και σε Πεδία που δεν γνωρίζεις πως οργανώνονται. Απαιτείται διαδικασία και χαρτούρες εκ μέρους σου για να σου προσφέρω και να πωλήσεις τα έργα μου. Στις κλήσεις που δεν έχουν όνομα και σε αγνώστους αριθμούς δεν απαντώ.

Ολοκληρώνω: Το τηλέφωνό μου ήταν γνωστό – Η Κυρία Εβίτα Δουφεξή – Κανέλλου ήταν η πρώτη που την ενημέρωσα για την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ με στόχο την πώληση των Έργων για την ενίσχυση των ΠΑΙΔΙΩΝ ΑμεΑ. Έχω λάβει δεκάδες ανάλογα μηνύματα. Επέλεξα να κοινοποιήσω το μήνυμα της Κυρίας Εβίτας Δουφεξή – Κανέλλου γιατί όντως είναι μια σημαντική (εξ Ηλείας) Ζωγράφος.

ΓΙΩΡΓΗΣ ΤάΚη ΔΟΞΑΣ

Αθήνα, Νοέμβριος 27, 2023

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos