Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpantounassketo
georgiou kritikos 3x10 pasxa
devve 3x10 pasxa 2023 copy

Η Αναστασία Τερζή μίλησε για το κύκλωμα μαστροπείας στο Ντουμπάι: Οι κοπέλες φαίνονται από το ντύσιμο και τον τρόπο που μιλάνε

anastasia terzi

Η ίδια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ντουμπάι και ανέφερε πως έχει δεχτεί κι εκείνη ανήθικες προτάσεις

Το κύκλωμα μαστροπείας που δραστηριοποιείται στο Ντουμπάι και εκμεταλλεύεται γυναίκες από όλο τον κόσμο αποτελεί μια σκοτεινή πραγματικότητα, την οποία καταγγέλλουν ολοένα και περισσότεροι. Η τραγουδίστρια και ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής, Αναστασία Τερζή, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο εμιράτο, μίλησε για το φαινόμενο αυτό, περιγράφοντας τις γυναίκες που έχει συναντήσει και τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί η ίδια.

Με την εμπειρία της να επιβεβαιώνει τις αναφορές περί εκτεταμένης δράσης κυκλωμάτων, η ίδια εξηγεί πώς έχει μάθει να αναγνωρίζει τα θύματα και εξέφρασε τη θλίψη της για όσες γυναίκες εξαναγκάζονται σε αυτήν τη ζωή. Όπως είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Δυστυχώς, συμβαίνει αυτό. Από όλες τις χώρες πάνε στο Ντουμπάι για αυτό το πράγμα. Το θλιβερό είναι οι γυναίκες που το κάνουν με το ζόρι, που τις εκβιάζουν».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως έχει συναντήσει πολλές γυναίκες που, κατά την κρίση της, εμπλέκονται σε αυτόν τον κόσμο. «Τις βλέπεις από το μάτι. Έχω δει πολλές κοπέλες σε εστιατόρια, σε ξενοδοχεία, σε κλαμπ. Φαίνονται από το ντύσιμο, από τον τρόπο που κοιτάνε, τον τρόπο που μιλάνε. Τώρα, η καθεμία δεν ξέρω για ποιον λόγο μπορεί να πηγαίνει εκεί πέρα», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο

https://player.glomex.com/integration/1.1298.2/glomex-player.html?integrationId=eexbs1jkdkewvzn&playlistId=v-d8wu1bizy2s9&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1621588%2Fi-anastasia-terzi-milise-gia-to-kukloma-mastropeias-sto-doubai-oi-kopeles-fainodai-apo-to-dusimo-kai-ton-tropo%2F


Η Αναστασία Τερζή αποκάλυψε επίσης πως έχει δεχτεί και η ίδια ανήθικες προτάσεις. «Μπορεί να πάω σε ένα κλαμπ και ο καθένας να πει το δικό του, ας πούμε να μου κάνει μια πρόταση ή ένα φλερτ άσχημο. Μου έχει τύχει να μου πουν να μου δώσουν χρήματα. Το θεωρώ απαράδεκτο και πολύ προσβλητικό, εφόσον δεν έχεις δώσει στον άλλο δικαίωμα. Είναι άσχημο για μια γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόμοιες προτάσεις έχει δεχτεί και μέσω διαδικτύου, όπως αποκάλυψε. «Μου έχουν στείλει και στα social media τέτοια μηνύματα. Συμβαίνει, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Το ποσό είναι πολύ μεγάλο. Και με ενοχλεί που κάποιοι έχουν το θράσος, ενώ δεν έχεις δώσει δικαίωμα, να στείλουν κάτι τέτοιο», κατέληξε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην απόφασή της να ανοίξει ένα κέντρο αισθητικής στο Ντουμπάι. «Έχω το δικό μου σαλόνι ομορφιάς. Ήταν μια πρόταση που μου έκανε η συνεργάτιδά μου, η οποία μένει μόνιμα στο Ντουμπάι, και σκέφτηκα ότι θα πάει καλά, γιατί εκεί όλες οι γυναίκες είναι “στην πένα”», ανέφερε η ίδια.

investment red long banner

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos