«Η Άνοια και το Alzheimer»: Ενημερωτική Εκδήλωση από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας
O Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, το «Βοήθεια στο Σπίτι» Αρχαίας Ολυμπίας, το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας και το Οικοτροφείο «ΤΥΡΩ» διοργανώνει την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 17:30 μ.μ. ενημερωτική εκδήλωση ευαισθητοποίησης με θέμα:
«Η Άνοια και το Alzheimer»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ισόγειο του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας όπου μετά το πέρας της ομιλίας θα χορηγηθούν τεστ Σύντομης Εξέτασης της Νοητικής Κατάστασης γηραιότερου πληθυσμού καθώς και του τεστ Γνωστικής Εκτίμησης νεότερου πληθυσμού.
Η παρουσία όλων θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς.
*Το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας είναι Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Ελλάδα 2021-2027”.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Ηλιοπούλου Αθηνά

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








