Η διατροφική αξία του ελαιόλαδου στο επίκεντρο εκπαιδευτικής δράσης.
Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού μας project με θέμα «Ελιά και Ελαιόλαδο: Ο πράσινος χρυσός του τόπου μας», το σχολείο μας είχε τη χαρά να φιλοξενήσει τη διαιτολόγο-διατροφολόγο κυρία Μαρία Μπαμιά, η οποία μίλησε στους μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πύργου (ΣΔΕ) για τη διατροφική αξία του ελαιολάδου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι εκπαιδευόμενοι ενημερώθηκαν για τα μοναδικά οφέλη του ελαιολάδου στην υγεία, τη σημασία του στη μεσογειακή διατροφή καθώς και για το ρόλο του στην πρόληψη πολλών ασθενειών.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα θρεπτικά συστατικά του, όπως τα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και τα αντιοξειδωτικά, αλλά και στη σωστή χρήση και κατανάλωση του στην καθημερινή διατροφή.
Το σχολείο μας ευχαριστεί θερμά την κυρία Μπαμιά για την παρουσία και την ουσιαστική συμβολή της στην ομαλή υλοποίηση του project μας.
Εγγραφές νέων εκπαιδευόμενων γίνονται καθημερινά απόγευμα στον χώρο του ΣΔΕ από 4:30μ.μ. έως 8:30μ.μ.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 26210-20.350 (απογευματινές ώρες από 4:30 μ.μ. έως 8:15 μ.μ) και στο email : [email protected]

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.









Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









