
Η εμφάνιση της Stefania στο Eurovision in Concert 2025!

H Stefania ερμηνεύει ξανά το “Last Dance” με το ίδιο ρούχο μετά από 4 χρόνια!
Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο pre-party της Eurovision στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, το Eurovision in Concert 2025! Αυτό ήταν το 15ο EIC το οποίο κάθε χρόνο συγκεντρώνει τους περισσότερους συμμετέχοντες του διαγωνισμού και το παρακολουθούν χιλιάδες fans από όλο τον κόσμο!
Και φέτος το EIC έλαβε χώρα στο AFAS LIVE και εμφανίσθηκαν 30 από τους 37 συμμετέχοντες της Eurovision 2025!
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Cornald Mass ήταν για ακόμη μία φορά παρουσιαστής του EIC και δίπλα του βρέθηκε η δικιά μας Stefania, η οποία άνοιξε το event ερμηνεύοντας φυσικά τη συμμετοχή της “Last Dance”, που το 2021 μας επανάφερε στο top-10 του διαγωνισμού!
Μάλιστα, η Stefania φορούσε το ίδιο ρούχο με το οποίο είχε εμφανισθεί στη σκηνή του Ρότερνταμ, το οποίο είχε σχεδιάσει ο Βρεττός Βρεττάκος.
Δείτε την εμφάνιση της Stefania στο Eurovision in Concert 2025, όπως την κατέγραψε η κάμερα του gpstomusic.gr:
Πηγή: gpstomusic.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.