Ιερά Πανήγυρις Αγίου Αθανασίου στη Μυρτιά
Ιερά Πανήγυρις Αγίου Αθανασίου στη Μυρτιά
Με κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια θα εορταστεί η μνήμη του Εν Αγίοις Πατρός ημών Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου, Πατριάρχου Αλεξανδρείας, στη Μυρτιά του Δήμου Πύργου. Επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων θα είναι ο φερώνυμος Ιερός Ενοριακός Ναός, ο οποίος αναμένεται να υποδεχθεί τους πιστούς για την ετήσια ιερά πανήγυρη.
Οι ακολουθίες θα ξεκινήσουν το απόγευμα του Σαββάτου, 17 Ιανουαρίου 2026, στις 6:00 μ.μ., με την ακολουθία του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού. Η κορύφωση του εορτασμού θα λάβει χώρα την κυριώνυμο ημέρα, Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026. Το πρωί της Κυριακής, θα τελεσθεί ο Όρθρος και στη συνέχεια η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








