Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Ηλεία: Δείτε τις προσλήψεις που τρέχουν αναλυτικά ανα δήμο

ergasia

Προσλήψεις σχολικών καθαριστών στην Ηλεία-Δείτε αναλυτικά

sxoleio thrania ktirio

Ηλεία: 185 προσλήψεις σχολικών καθαριστών-Οι θέσεις ανα δήμο

Τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών και Εσωτερικών ενέκριναν την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας από ΟΤΑ α’ βαθμού για την κάλυψη αναγκών σχολικών μονάδων για το έτος 2024 – 2025.

Συγκεκριμένα, ο μέγιστος αριθμός των προσλήψεων ανέρχεται σε 15.527 άτομα που θα καλύψουν τις ανάγκες όλων των σχολείων της χώρας σε θέσεις προσωπικού καθαριότητας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής ή /πλήρους απασχόλησης, διάρκειας ίσης με το διδακτικό έτος 2024-2025, σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (συμπεριλαμβανομένων και των μειονοτικών σχολείων) αρμοδιότητας των οικείων Δήμων.

Οι εν λόγω προσλήψεις θα ξεκινήσουν να εκδίδονται σταδιακά από τους δήμους και θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες έως το τέλος του καλοκαιριού.

Οι υποψήφιοι κατατάσσονται στους πίνακες κατάταξης για τις θέσεις με βάση τη βαθμολογία που συγκεντρώνουν στα βαθμολογούμενα κριτήρια (εμπειρία, αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας, τριτεκνία αριθμός ανήλικων τέκνων, μονογονεϊκές οικογένειες, αναπηρία, ηλικία).

Ως βαθμολογούμενη εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση σε αντίστοιχη θέση του οικείου Δήμου και Δημοσίου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου που έχει διανυθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου μέσω των οικείων υπηρεσιών για όσο διάστημα παρείχαν υπηρεσία.

Πώς κατανέμονται οι θέσεις ανά δήμο:

ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ 27

ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 23

ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 14

ΖΑΧΑΡΩΣ 10

ΗΛΙΔΑΣ 38

ΠΗΝΕΙΟΥ 20

ΠΥΡΓΟΥ 53

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds