
Ηλεία: Δυναμικές συγκεντρώσεις σε Πύργο και Αμαλιάδα για την Εργατική Πρωτομαγιά

Στην Ηλεία, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Πύργου και ακολούθησε πορεία στην πόλη. Κατά τη διάρκεια της πορείας έγινε παρέμβαση σε σούπερ μάρκετ αλυσίδας το οποίο με τη δικαιολογία του «συνεργάτη» ήταν ανοιχτό. Κάτω από την παρέμβαση των συγκεντρωμένων, το σούπερ μάρκετ έκλεισε.
Η πορεία ολοκληρώθηκε στο μνημείο του νεκρού εργαζόμενου Καλάκου, μετά από εργατικό «ατύχημα», όπου κατατέθηκαν στεφάνια.
Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο, με πορεία και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων, πραγματοποιήθηκε και στην Αμαλιάδα.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.