Ηλεία: Νεκρός βρέθηκε 95χρονος στο σπίτι του στην Κρυόβρυση του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας
Νεκρός εντοπίστηκε 95χρονος στο χωριό Κρυόβρυση από γείτονά του σήμερα το πρωί της Πέμπτης σε σημείο της αυλής της οικίας του.
Ο 95χρονος είχε τρεις κόρες που ζούν σε άλλη περιοχή και ο ίδιος είχε επιλέξει να ζήσει έως το τέλος της ζωής του στο χωριό του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, στο οποίο γεννήθηκε και από το οποίο καταγόταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αρχαίας Ολυμπίας που διενεργούν προανάκριση, έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια και κρίνεται ότι ο θάνατό του οφείλεται σε παθολογικά αίτια,
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








