Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

kaka tzama moto mitro
topintzis plaiso
anthoulis 2x5 new (1)

Ηλεία – Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται η μητέρα του 10μηνου κοριτσιού που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων

karamandaneio

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται η μητέρα του 10μηνου κοριτσιού που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα τις προηγούμενες ημέρες μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο Πύργου για μια εξέταση και εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τα χτυπήματα, ειδοποίησαν αμέσως την ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο η γυναίκα πήρε το παιδί και έφυγε.

Μετά από έρευνες οι αστυνομικοί την εντόπισαν και την συνέλαβαν, ενώ μετάφεραν το μωρό στο νοσοκομείο και στην συνέχεια λόγω έλλειψης εξιδικευμένο γιατρού το έφεραν στην Πάτρα, όπου και παραμένει.

Όπως αναφέρεταιι στο σχετικό ρεπορτάζ:

Με κατάγματα και εγκαύματα μεταφέρθηκε ένα μωρό μόλις 10 μηνών από την Ηλεία στο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, το βράδυ της Πέμπτης (26.03.2026), με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αμέσως οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν έχει πέσει θύμα κακοποίησης.

Το σοκαριστικό περιστατικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης, όταν το μωρό μεταφέρθηκε επειγόντως από την Ηλεία στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Τότε οι γιατροί διαπίστωσαν κατάγματα στα άκρα του και εγκαύματα στο κορμάκι του, εκτιμώντας πως δεν προκλήθηκαν από κάποιο ατύχημα αλλά μετά από άγρια κακοποίηση.

Οι γιατροί του νοσοκομείου κάλεσαν αμέσως την αστυνομία που ξεκίνησε σχετική έρευνα για να διαπιστωθεί αν το μωρό κακοποιούνταν.

Το μωράκι συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη.

Ο πρόεδρος της ΠΟΗΔΕΝ, Μιχάλης Γιαννακός μιλώντας για την κατάσταση υγείας του 10 μηνών μωρού, ανέφερε πως το μικρό κοριτσάκι, πέρα από εγκαύματα και κατάγματα σε πόδι και χέρι, φέρει σημάδια από δαγκωματιές, ενώ νοσεί και από οστεμυελίτιδα.

Ηλεία: Πώς αποκαλύφθηκε η κακοποίηση του βρέφους 10 μηνών στον Πύργο, η μητέρα συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη

μωρο moro themrokitida

Μια γυναίκα κάλεσε τις Αρχές και κατήγγειλε πως είδε μια νεαρή Ρομά να κρατά ένα βρέφος με τραύμα στο πόδι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του 10 μηνών βρέφους που μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο με τραύματα που παραπέμπουν σε κακοποίηση.

Όπως ανέφεραν στο protothema.gr αστυνομικές πηγές, από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως το παιδί έχει κακοποιηθεί, γι’ αυτό και, μετά την κατάθεση γιατρού στο Καραμανδάνειο, αναζητούν την μητέρα (Ρομά) για περαιτέρω εξηγήσεις καθώς τη θεωρούν ύποπτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η περιπέτεια του παιδιού ξεκίνησε πριν από περίπου 10 ημέρες, στις 16 Μαρτίου, όταν μια γυναίκα κάλεσε τις Αρχές και κατήγγειλε πως είδε μια νεαρή Ρομά να κρατά ένα βρέφος με τραύμα στο πόδι.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Πύργου και της ΔΙΑΣ, συνέλαβαν τη μητέρα του παιδιού για έκθεση ανηλίκου (αργότερα αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να δικαστεί) και μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο Πύργου όπου διαπιστώθηκε ότι πράγματι έφερε τραύμα στο πόδι.

Το παιδί νοσηλεύτηκε στο εν λόγω νοσοκομείο για 10 μέρες (μέχρι χθες Πέμπτη) και στη συνέχεια αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο που είναι πιο εξειδικευμένο. Ο γιατρός που το εξέτασε διαπίστωσε ότι το παιδί έχει υποστεί κάταγμα και ότι έχει δερματικές βλάβες. Κάλεσε τις Αρχές, έδωσε σχετική κατάθεση και σημείωσε πως, κατά την εκτίμησή του, τα τραύματα έχουν προέλθει από κακοποίηση.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΟΕΔΗΝ, το βρέφος έχει οστεομυελίτιδα, παλαιά και νέα κατάγματα σε πόδι και χέρι και σημάδια στο σώμα του που παραπέμπουν σε καψίματα και δαγκώματα. Η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Με κατάγματα και εγκαύματα στο νοσοκομείο βρέφος 10 μηνών από την Ηλεία, ερευνάται αν έπεσε θύμα κακοποίησης

moro vrefos brefos

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας το βράδυ της Πέμπτης

Με κατάγματα και εγκαύματα μεταφέρθηκε ένα μωρό μόλις 10 μηνών από την Ηλεία στο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Tο βρέφος από την Ηλεία μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Εκεί, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρσης, οι γιατροί διαπίστωσαν κατάγματα στα άκρα του και εγκαύματα στο κορμί του.

Κατά τις ίδιες πηγές, η εκτίμηση των γιατρών ήταν ότι τα τραύματα του παιδιού δεν προκλήθηκαν από κάποιο ατύχημα με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την ΕΛΑΣ για το ενδεχόμενο το 10 μηνών παιδί να έχει πέσει θύμα κακοποίησης.

Μετά την ενημέρωση των γιατρών ξεκίνησε έρευνα από την ΕΛΑΣ με το βρέφος να παραμένει νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο της Πάτρας.

protothema,tempo24.news

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

ilia nea athlitika

27-03-2026

interactive kataskeui istoselidon pyrgos