Καρδαμάς Ηλείας: 57χρονος βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή – Έρευνες της Αστυνομίας
Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Καρδαμά ο θάνατος ενός 57χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής, σε αγροτική τοποθεσία στη θέση «Πετρούλες».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε από στενό συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο τον αναζητούσε, καθώς είχαν χαθεί τα ίχνη του τις τελευταίες ώρες. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Πύργου, οι οποίοι προχώρησαν στην εξέταση του χώρου και απέκλεισαν την περιοχή.
Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








