
Με κατάγματα και εγκαύματα στο νοσοκομείο βρέφος 10 μηνών από την Ηλεία, ερευνάται αν έπεσε θύμα κακοποίησης
Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας το βράδυ της Πέμπτης
Με κατάγματα και εγκαύματα μεταφέρθηκε ένα μωρό μόλις 10 μηνών από την Ηλεία στο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.
Tο βρέφος από την Ηλεία μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.
Εκεί, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρσης, οι γιατροί διαπίστωσαν κατάγματα στα άκρα του και εγκαύματα στο κορμί του.
Κατά τις ίδιες πηγές, η εκτίμηση των γιατρών ήταν ότι τα τραύματα του παιδιού δεν προκλήθηκαν από κάποιο ατύχημα με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την ΕΛΑΣ για το ενδεχόμενο το 10 μηνών παιδί να έχει πέσει θύμα κακοποίησης.
Μετά την ενημέρωση των γιατρών ξεκίνησε έρευνα από την ΕΛΑΣ με το βρέφος να παραμένει νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο της Πάτρας.
protothema
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








