Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpant solymar
auto moto news gr logo

Μετανάστες μόνο στην ενδοχώρα – Aναζητούνται παλιά, κλειστά στρατόπεδα…

metanastes allodapoi ergatess

Ρώτησα χθες αρμοδίως για να καταλάβω σε ποιες ακριβώς δομές ανά την Ελλάδα θα πάνε για να κρατηθούν οι μετανάστες που έρχονται από τη Λιβύη αυτές τις μέρες και μου απάντησαν ότι μιλάμε μόνο για τις δομές της ενδοχώρας π.χ. Μαλακάσα ή Ριτσώνα, ενώ στην Κρήτη αναζητούνται παλιά, κλειστά στρατόπεδα.

Η πηγή μου ανέφερε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα δυναμικότητας, καθώς είμαστε γύρω στο 50%, ενώ στρατηγικά αποφεύγουμε να τους πάμε στις κλειστές δομές των νησιών του ΒΑ Αιγαίου, προκειμένου να υπάρχει και μια ευελιξία σε περίπτωση αύξησης ροών από εκεί.

investment red long banner

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos