Ν. Φιγαλεία: Έκλεισε ο περιφερειακός δρόμος για οχήματα – Μικρό πέρασμα και με ασφάλεια για τους πεζούς
Δεν πέρασαν παρά μόλις 24 ώρες μετά την ανάδειξη από το #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 του σοβαρού θέματος με την έλλειψη μέτρων ασφαλείας σε υπό κατάρρευση τμήμα της περιφερειακής οδού εντός οικισμού Νέας Φιγαλείας, το οποίο οδηγεί σε εκκλησίες και οικίες και άμεσα οι τεχνικές υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν στα παράπονα και τις ανησυχίες δεκάδων κατοίκων για την κατάσταση που επικρατούσε.
Τη Παρασκευή 30 Ιανουαρίου συνεργεία του δήμου βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο σημείο, καλύπτοντας με συρματο-περίφραξη το επικίνδυνο μέρος του δρόμου αλλά και με σήμανση ενώ άφησαν ένα μικρό πέρασμα από το οποίο μπορεί να γίνεται με ασφάλεια πλέον η διέλευση των πεζών.
Ο δρόμος βρίσκεται σε κακή κατάσταση και απαγορεύεται πλέον η διέλευση μικρών αλλά και μεγάλων οχημάτων. Μένει φυσικά αυτό να γνωστοποιηθεί στις διασταυρώσεις που οδηγούν στο σημείο (Γέφυρα Τρανής Βρύσης, Μουσείο), με πινακίδες αναφοράς ότι ο δρόμος είναι κλειστός για οχήματα ώστε να υπάρξει σωστή ενημέρωση των οδηγών.
πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








