Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

kaka tzama moto mitro
topintzis plaiso
anthoulis 2x5 new (1)

Ο… Σάντσεθ διέγραψε τον Οδυσσέα

-Εκεί που λες ότι… δεν έχει άλλο στο ΠΑΣΟΚ, έρχεται η πραγματικότητα να σε διαψεύσει. Ο Νίκος μας, ο αρχηγός, λοιπόν, βρήκε τον λόγο που η δημοσκοπική βελόνα του κόμματος είναι κολλημένη: ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Και μετά από μιάμιση μέρα, αφότου είχε δώσει τη συνέντευξη όπου είπε προφανείς αλήθειες, ο πρόεδρος Νίκος αποφάσισε να τον διαγράψει, επικαλούμενος την… κριτική που άσκησε στον Πέδρο Σάντσεθ! Το προσχηματικό είναι προφανές. Η αλήθεια είναι ότι ο Ανδρουλάκης έστειλε δύο μηνύματα: το ένα είναι πως όποιος μιλά θα διαγράφεται. Το δεύτερο, ότι ακόμη και με μειωμένα ποσοστά θα κρατήσει το κόμμα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διέγραψε τον άλλοτε πιο στενό του συνεργάτη, γιατί γνωρίζονται καλά. Και ξέρει ότι δεν θα σταματούσε να μιλάει. Το γύριζε στο μυαλό του καιρό, αλλά ο βουλευτής τον πήγαινε πριονοκορδέλα, αλλά με τέτοιον τρόπο που ήταν δύσκολο να «πατήσει». Τώρα, λίγες ημέρες πριν από το συνέδριο, το αποφάσισε για να στείλει τα μηνύματα στους επίδοξους δελφίνους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos