Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpantounasbb
auto moto news gr logo
agroikaneadd

Οι μετρήσεις του Μαξίμου

-Μετά τα συλλαλητήρια της περασμένης Παρασκευής το Μ.Μ επιχειρεί να χαρτογραφήσει το νέο πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται. Μαθαίνω ότι ήδη από την Τρίτη ξεκίνησε ένας νέος κύκλος μετρήσεων, όμως στην κυβέρνηση δεν βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και να κάνουν ανάλυση επ’ αυτών των αριθμητικών στοιχείων. Γι’ αυτό και την ερχόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει ένας δεύτερος κύκλος μετρήσεων με μια ελαφρά απόσταση από τα μεγάλα συλλαλητήρια.

investment red long banner

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds