Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpant solymar
auto moto news gr logo

Παραμένει στη θέση του ο νυν διοικητής Σπύρος Πολίτης μέχρι να υπάρξουν νεότερα

nosokomeio pyrgou

Άγονη η προκήρυξη για τη θέση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας (Πύργου)- Παραμένει στη θέση του ο νυν διοικητής Σπύρος Πολίτης μέχρι να υπάρξουν νεότερα

Άγονη κηρύχθηκε η θέση του Διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που έτρεχε, καθώς η θέση δεν καλύπτεται από κανέναν υποψήφιο της τελικής τριάδας και μέχρι ενωτέρας παραμένει στο τιμόνι της διοίκησης ο Σπύρος Πολίτης.

Στη Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων, παραμένει στη θέση της η νυν Διοικήτρια Αριστέα Παπαδοπούλου, ενώ τη Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας αναλαμβάνει η Μαρία Πετροπούλου, και ο κ. Μπακαβός ο μέχρι τώρα διοικητής στο ΓΝ Λευκάδας, αναλαμβάνει διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

investment red long banner

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos