
Πάτρα: Καταδικασμένος βιαστής περιφερόταν ανενόχλητος στους δρόμους

Ο φυγόποινος βιαστής από την Πάτρα συνελήφθη και οδηγείται στις φυλακές Τρίπολης έπειτα από καταδικαστική απόφαση έξι ετών
Ένας 42χρονος φυγόποινος συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης για υπόθεση βιασμού στην Πάτρα.
Σε βάρος του είχε εκδοθεί καταδικαστική απόφαση από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, με ποινή 6 ετών κάθειρξης, την οποία μέχρι πρότινος απέφευγε να εκτίσει. Μετά τη σύλληψη και την απολογία του, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.
Πιο αναλυτικά:
Τον δρόμο για τις φυλακές Τρίπολης, πήρε το μεσημέρι σήμερα (09.04.2025) ένας 42χρονος, φυγόποινος, για υπόθεση βιασμού στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το tempo24.news, ο 42χρονος είχε καταδικαστεί για βιασμό που είχε διαπράξει στην Πάτρα, ωστόσο, μέχρι σήμερα κυκλοφορούσε ελεύθερος.
Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών, 6 ετών κάθειρξης.
Μόλις εντοπίστηκε, συνελήφθη και μετά την απολογία του αποφασίστηκε η προφυλάκισή του για να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.