
Πένθος στον Πύργο: Έφυγε από τη ζωή ο Χαράλαμπος Κονταξής
Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Πύργου μετά την είδηση του θανάτου του Χαράλαμπου Κονταξή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.
Ο Χαράλαμπος Κονταξής εργάστηκε για πολλά χρόνια ως τραπεζικός υπάλληλος, επάγγελμα που υπηρέτησε με συνέπεια και υπευθυνότητα μέχρι τη συνταξιοδότησή του.
Η παρουσία του στον τραπεζικό χώρο, αλλά και ο χαρακτήρας του, τον είχαν καταστήσει ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό στην κοινωνία της ηλειακής πρωτεύουσας και ευρύτερα στον νομό.
Με τη σύζυγό του Χριστίνα απέκτησαν δύο παιδιά, την Ελένη και τον Γιώργο Κονταξή, δικηγόρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας και ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου Πύργου Στάθη Καννή.
Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 11:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Πύργου.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








