
Πλαφόν στη τιμή καυσίμων και προϊόντων σούπερ μάρκετ για τρεις μήνες
Πλαφόν στο περιθώριο κέρδους σε καύσιμα και προϊόντα σούπερ μάρκετ με ορίζοντα τριμήνου ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Τασούλα.
«Δεν πρέπει αυτή η αναταραχή να οδηγήσει σε φαινόμενα κερδοσκοπίας» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, που βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Είμαστε σε επαγρύπνηση για περαιτέρω επιπτώσεις της κρίσης» διαβεβαίωσε.
Ο πρωθυπουργός στο Προεδρικό Μέγαρο έδωσε το στίγμα των προθέσεών του για τα πρώτα οικονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του πολέμου. Στις 14:00, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου θα προβούν σε λεπτομερείς ανακοινώσεις, στον απόηχο και της σύσκεψης που έγινε το βράδυ της Δευτέρας.
protothema.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








