Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Πύργος: ¨Έφυγε¨ η δημοτική υπάλληλος Λίτσα Πλιάγκου – ΨΗΦΙΣΜΑ Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας-Ζαχάρως

thlipsi penthos pethane khdeia

Μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο απεβίωσε σήμερα η Τριανταφυλλιά  (Λίτσα) Πλιάγκου που ήταν υπάλληλος του Δήμου Πύργου και παντρεμένη πολλά χρόνια με τον Αστυνόμο Γιαννακόπουλο Διονύσιο που είναι Γενικός Γραμματέας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Ηλείας.

SYLLOGOSERGAZOMENONDIMOYPRGOYZAXAROSOLYMPIAS

ΨΗΦΙΣΜΑ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας-Ζαχάρως, στο θλιβερό άκουσμα του ξαφνικού θανάτου της υπαλλήλου του Δήμου Πύργου και μέλους του συλλόγου μας, Πλιάγκου Τριανταφυλλιάς συγκλήθηκε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινά συλλυπητήρια του στους οικείους της

2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του ΔΣ στην Εξόδιο Ακολουθία

3. Να διαθέσει ένα χρηματικό ποσό στην Εκκλησία στη μνήμη της4. Να δημοσιευθεί το παρόν κείμενο στον Τοπικό ΤύποΗΕξόδιοςΑκολουθίαθαγίνειαύριοΤετάρτη24Ιανουαρίου2024καιώρα 14:00μ.μστοβρεστόΔήμουΑνδρίτσαινας–Κρεστένων στονΑγΙωάννηΠροδρόμο.ΟΣύλλογοςθαμισθώσειλεωφορείογιατηνκηδείακαιόσοισυνάδελφοι επιθυμούννατοδηλώσουνάμεσα.

Η αναχώρησηθα γίνει ώρα 12.00 μμ. μπροστά από το 2ο Λύκειο Πύργου.

Για το ΔΣ Ο Πρόεδρος Ο ΓραμματέαςΓαρύφαλλος Χρήστος Αντωνόπουλος ΓεώργιοςΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝΔΗΜΩΝ ΠΥΡΓΟΥ- ΑΡΧΑΙΑΣΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΖΑΧΑΡΩΣ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds