
Πύργος: Νέα συγκέντρωση και η πορεία διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών

Πύργος: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση και η πορεία διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών

Ολοκληρώθηκε λίγο μετα τις 7:30 μ.μ. η συγκέντρωση φορέων και σωματείων της Ηλείας στην κεντρική πλατεία του Πύργου για την τραγωδία στα Τέμπη.
Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηλείας, Στέλλα Αναστασίου, η οποία αναφέρθηκε εκτενώς στις απεργιακές συγκεντρώσεις της περασμένης Παρασκευής, τονίζοντας ότι “το Εργατικό Λαϊκό Κίνημα έστειλε ηχηρό μήνυμα ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αλλάξει η εφαρμοζόμενη πολιτική”.
Οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση, φώναξαν συνθήματα κρατώντας πανό και προανήγγειλαν νέες μορφές δράσης μελλοντικά.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.