
Πύργος: Παραμένουν στο νοσοκομείο τα 4 παιδιά της οικογένειας με το βρέφος στο μπαλκόνι

Στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Πύργου παραμένουν τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας που συγκλόνισε το πανελλήνιο, όταν το βρέφος τους βρέθηκε μόνο του σε μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη. Τα παιδιά φιλοξενούνται υπό προστατευτική φύλαξη, ενώ οι γονείς τους –σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία– είναι επίσης στο νοσοκομείο, καθώς η παρουσία της μητέρας κρίθηκε αναγκαία για τη φροντίδα του μικρότερου παιδιού, μόλις 11 μηνών.
Γιατροί και κοινωνικές υπηρεσίες έχουν φροντίσει για τις άμεσες ανάγκες των παιδιών, ενώ αναμένεται εισαγγελική απόφαση για τα επόμενα βήματα. Την υπόθεση εξετάζουν πλέον οι αρχές της Ηλείας, καθώς η οικογένεια εντοπίστηκε στη Βουπρασία ύστερα από συνεργασία με την Αστυνομία Θεσσαλονίκης.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.