Πύργος: Σύλληψη ημεδαπού με δύο καταδικαστικές αποφάσεις – Ποινή άνω των 8 ετών
Στη σύλληψη ενός ημεδαπού άνδρα προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στον Πύργος, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου.
Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, του Τριμελούς Εφετείου Πατρών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών και 35 μηνών (άνω των 8 ετών).
Οι καταδίκες αφορούν αδικήματα ληστείας, απάτης, σύστασης συμμορίας, νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πρόκλησης απλών σωματικών βλαβών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές για την εκτέλεση των αποφάσεων.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.









Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








