
Πύργος: Θλίψη στην τοπική κοινωνία για τον θάνατο του Θεόδωρου Φραντζισκάκη σε ηλικία 72 ετών – Οι ανακοινώσεις της ΑΟΛΑΠ Πύργου και του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου για την απώλειά του

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία του Πύργου η είδηση του θανάτου σε ηλικία72 ετών του Θεόδωρου Φρατζισκάκη.
Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της Αγωνιστικής Ολυμπιακής Λέσχης Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ), Μιχάλης Αποστολόπουλος με το σχόλιο «Γιατί Φίλε έφυγες τόσο γρήγορα;»
Ο Θεόδωρος Φραντζισκάκης, εκτός από ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και μάλιστα ήταν από τους πρώτους εμπόρους της πόλης στον Πύργο όπου δραστηριοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στον τομέα των σούπερ μάρκετ , ενώ παράλληλα λάτρευε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και διατέλεσε επί σειρά ετών αντιπρόεδρος της ΑΟΛΑΠ Πύργου.
Ο εκλιπών νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά δυστυχώς, δεν κατάφερε να κερδίσει τη δύσκολη μάχη για τη ζωή του.
Το iliaweb.gr εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους λοιπούς οικείους του εκλιπόντος.

H ανακοίνωση της ΑΟΛΑΠ για τον θάνατο του Θεόδωρου Φραντζισκάκη
“Αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο που δεν ήταν απλώς ένας επιτυχημένος έμπορος
ή ένα μέλος της ΑΟΛΑΠ
ή ένας παλιός οδηγός αγώνων.
Ο Θόδωρος Φραντζισκάκης υπήρξε άνθρωπος της δράσης, της αξιοπρέπειας και της αγάπης για τη ζωή.
Στην αγορά, ήταν γνωστός για την τιμιότητά του, την ευθύτητά του και το χαμόγελο που συνόδευε κάθε του συναλλαγή.
Υπήρχε και η άλλη πλευρά του,
η ενασχόλησή του με το αγωνιστικό αυτοκίνητο.
Αγάπησε την αγωνιστική οδήγηση σε σχέση με την λογική, λάτρης των αγώνων και των άρτιων διοργανώσεων.
Το 1981 μετείχε στο Ολυμπιακό Ράλι ως συνοδηγός του Γ. Καπερώνη.
Το 1983 ως οδηγός ενός Datsun πάλι στο Ολυμπιακό Ράλυ με συνοδηγό τον Β. Διονυσόπουλο κατατάσσεται στην 3η θέση .
Το 1984 πήρε σημαία τερματισμού ως 5ος με συνοδηγό τον Κ. Μπουρνά.
Ήξερε να πατάει γκάζι, αλλά όταν έπρεπε « έκοβε ».
Ήξερε να ρισκάρει και το απέδειξε με την πρωτοπορία να ακολουθήσει τη εμπορική του σκέψη δημιουργώντας το πρώτο Super Market στην οδό Μανωλοπούλου της πόλης. Πάντοτε με σεβασμό στους ανθρώπους, στη δουλειά του, στην οικογένειά του.
Σήμερα γύρισε το κλειδί, σβήνοντας τον κινητήρα.
Η διαδρομή του δεν τελειώνει όμως εδώ.
Θα συνεχίζει μέσα στις μνήμες μας,
στις ιστορίες που θα λέμε,
στα χαμόγελα που μας χάρισε και
στο παράδειγμα που μας άφησε :
να ζούμε με πάθος,
να δουλεύουμε με τιμιότητα και
να αγαπάμε τη ζωή όσο μπορούμε.
Καλό ταξίδι, φίλε και αγαπημένε συνοδοιπόρε.
Η νέα ειδική διαδρομή μπροστά σου είναι πια ανοιχτή και καθαρή.
Θα σε θυμόμαστε πάντα να τρέχεις με τον άνεμο συνοδηγό …”

Εμπορικός Σύλλογος Πύργου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Θοδωρή Φραντζισκάκη
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου (Ε.Σ.) Πύργου, εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του Θοδωρή Φραντζισκάκη, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος της Διοίκησης και Αντιπρόεδρος του Ε.Σ. Πύργου.
Ο Θοδωρής Φραντζισκάκης, για δεκαετίες και μέχρι το τέλος, υπήρξε άνθρωπος με μεγάλη διαδρομή στα τοπικά τεκταινόμενα, λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, υποδειγματικός οικογενειάρχης και συμμετείχε πάντοτε δυναμικά στους αγώνες για την διεκδίκηση των συμφερόντων των εμπόρων του Πύργου και της τοπικής κοινωνίας.
ΈΜΠΟΡΟΣ με ήθος και αξίες, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ αξιόλογος που διακρινόταν από συναδελφική αλληλεγγύη και διάθεση προσφοράς, ΠΥΡΓΙΩΤΗΣ που τίμησε τον Πύργο.
Ευχόμαστε ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και να δώσει στην οικογένεια του υγεία και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή την μνήμη του.
Καλό ταξίδι Θοδωρή…»
Εκ της Διοίκησης,
Ηλίας Ξανθούλης Νίκος Σκορδαλής

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.