Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpant gianniko
auto moto news gr logo

Σοκ στην Πάτρα: Άνδρας απειλούσε να πηδήξει από μπαλκόνι μαζί με το 1,5 ετών παιδί του

astynomia mixani vrady

Σε σοκ βρίσκεται ακόμη γυναίκα στην Πάτρα μετά την απόπειρα του πρώην άνδρα της που απειλούσε να αυτοκτονήσει μαζί με το παιδί τους.

Ολα συνέβησαν χθες το βράδυ λίγο μετά τις 9 όταν ο άνδρας πήγε στο σπί της πρώην γυναίκας του στην οδό Αυλίδος, στην περιοχή Ταραμπούρακαι αφού δημιούργησε επεισόδιο άρπαξε το μόλις 1,5 ετών παιδί τους και απειλούσε να πηδήσει από το μπαλκόνι.

Η γυναίκα παρά την αγωνία και το σοκ, βλέποντας το παιδί της να κινδυνεύει, κατάφερε να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία άνδρες της οποίας έφθασαν έγκαιρα και συνέλαβαν τον άνδρα.

Να σημειωθεί πως ο δράστης με δικαστική απόφαση του είχε απαγορευτεί να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια ακόμη και σε απόσταση των 100 μέτρων.

ΠΗΓΗ: Tempo24.news

investment red long banner

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

bollarisfr25

This will close in 20 seconds